Mistä diggaat? -valokuvahaaste

Yleinen

Hupparipukuinen henkilä ottaa kuvia puista metsässä.

Mikä lisää omaa hyvinvointiasi? Mistä saat iloa ja mikä lisää jaksamista? Lähetä tähän liittyvä kuva tai kuvia DIGISTI-hankkeelle ja osallistu arvontaan.

DIGISTI – Digitaidot haltuun toiselle asteella -hanke arpoo kaikkien haasteeseen osallistuvien opiskelijoiden kesken leffalippuja (2 lippua neljälle onnekkaalle), minkä lisäksi Humakin DIGISTI-tiimin työntekijät valitsevat osan kuvista esitettäväksi DIGISTI-hankkeen lopputapahtumassa 17.5. Tapahtuma pidetään ammattiopisto Liven Leppävaaran yksikössä ja striimataan kaikkiin hankkeessa oleviin yhteistyöoppilaitoksiin (Live, Stadin AO, Hyria, Varia, Omnia, Careeria ja Keuda).

Osallistu haasteeseen 8.5. mennessä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/E5618A3B3A6118FA

Last modified: 30.3.2023