DIGISTI-roolipelikerho

Yleinen

Musta ja vihre monikulmainen noppa.

Oletko halunnut kokeilla pöytäroolipelejä?

DIGISTI-hanke järjestää internetin välityksellä roolipelitoimintaa keväällä 2023. Roolipelit pelataan viikoittain noin 3–4 tuntia kestävissä sessioissa. Pelialustana käytetään Roll20.net-sivustoa. Osallistuminen vaatii vain tietokoneen, jossa on mikrofoni ja Discord-sovellus. Ennakko-osaamista Discordin tai Roll20:n käyttämisestä ei tarvita, opastamme sinut alkuun! Myöskään aiempaa kokemusta roolipelaamisesta ei tarvitse olla, kiinnostus pelaamista kohtaan riittää. Kerho on tarkoitettu alle 29-vuotiaille. Kerhoa vetää kokenut roolipelinvetäjä ja hankkeen harjoittelija Oskari Parviainen.

Jos olet kiinnostunut, tule mukaan Digisti Pelitoiminta -Discord-serverille tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: oskari.parviainen(at)humak.fi. Ilmoittautuminen maaliskuun loppuun mennessä.

Last modified: 8.3.2023