Tervetuloa Take a Break – DIGISTI -tapahtumaan!

Yleinen

Take a Break -tapahtuman juliste, jossa on kuvat esiintyjistä: Elias Niskanen, PapiPike ja Eeva Vekki

Tervetuloa Take a Break -livestriimitapahtumaan 30.11. klo 13.30–15.00! Tapahtumassa esiintyvät räjähtävästä energiastaan tunnettu räppäri PapiPike ja breakdancen Suomen mestari Elias Niskanen. Juontajana toimii huippuhauska stand up-koomikko Eeva Vekki. Luvassa on huikeita rap- ja tanssiesityksiä, tähtivieraidemme haastatteluja sekä chatista poimittuja yleisökysymyksiä. Pääset myös kuulemaan DIGISTI-hankkeen kuulumisia tältä vuodelta ja mitä toimintaa ensi vuonna on tulossa. Tapahtuma striimataan Youtubeen ja linkki striimiin tulee tapahtumapäivänä digisti.humak.fi-etusivulle.

Osallistu rap- tai tanssikilpailuun, niin voit voittaa tapaamisen tähtivieraidemme PapiPiken ja Elias Niskasen kanssa Take a Break – DIGISTI -tapahtumassa 30.11.2022! Palkintona on myös leffalippuja. Kuvaa max 1min mittainen rap- tai tanssivideo ja lähetä sen linkki meille liitteenä olevan lomakkeen kautta 24.11.2022 mennessä! Onnea kisaan! https://bit.ly/3Gg0a25

Last modified: 17.11.2022