Ilmoittaudu joogaryhmään!

Yleinen

Tyttö istuu lattialla ja venyttelee samalla kun katsoo tietokoneen ruutua.

Vetämätön olo? Kaipaatko jotain uutta ja virkistävää? Kenties voimaa kehoon ja virkeyttä mieleen?

DIGISTI-hankkeen oma joogaryhmä kokoontuu verkossa maanantaisin klo 17.00–18.00 marras-helmikuun aikana (yhteensä 12 kertaa). Vaikka ryhmä on jo alkanut, niin mukaan mahtuu vielä! Tule saamaan virtaa ja motivaatiota opintoihisi ja elämääsi joogan keinoin! Valmentajana toimii jooga- ja erityisopettaja sekä TeamCoach Tuula Kurkisuo Omniasta. Ryhmä on suunnattu alle 29-vuotiaille opiskelijoille. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita!

Tarvittavat välineet: joogamatto, joustavat sisäliikuntavarusteet, muistiinpanovälineet (kynä ja vihko) ja rauhallinen tila.

Ryhmään otetaan 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova ja osallistujan tulee sitoutua toimintaan koko kurssin ajaksi. Jos ilmoittaudut, että pääsekään, niin olethan yhteydessä: jenni.hernelahti(at)humak.fi, jotta paikkasi voidaan antaa jollekin toiselle. Saat edeltävällä viikolla osallistumislinkin sähköpostiisi.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Käy kurkkaamassa Tuulasta hänen instagram-sivuillaan @tuulantaika.

Last modified: 15.11.2022