Teatterista ja roolipeleistä kiinnostuneille tulossa ryhmiä alkuvuodesta

Yleinen

Kuvassa on punainen esirippu ja kolmen ihmisen varjokuvat, jotka esiintyvät teatterinäyttämöllä.

Kiinnostaako teatteri tai roolipelaaminen? Nyt olisi jännittävä ja ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan täysin verkossa toteutettavaan teatteriprojektiin tai roolipeliryhmään (tai molempiin). Kokoamme ryhmät alkuvuodesta ja informoimme tarkemmin aikatauluista yms. Jos olet alustavasti kiinnostunut, voit antaa yhteystietosi jo nyt ja palaamme asiaan! Et kuitenkaan tässä vaiheessa vielä sitoudu mihinkään. Yhteystiedot voit jättää tällä lomakkeella: https://new.webropolsurveys.com/Surveys/SurveyPublish/Publish/d9b4518a-6d10-4be1-93f3-a7ede92be210

Lisätietoja: jenni.hernelahti(at)humak.fi

Last modified: 29.11.2022