Sparraustoimintaa yhteiskehittämisen hengessä

Yleinen

Keudassa, Stadin ammattiopistossa ja Careeriassa on käynnistetty kevään 2022 aikana opetus- ja ohjaushenkilöstön sparraustoiminta. Sparraustapaamisissa on työstetty muun muassa opiskelijoiden jaksamiseen, verkko-opetuksen suunnitteluun, opiskelijalähtöisten digiosaamispolkujen rakentamiseen sekä koulun ja työelämän yhteistyöhön liittyviä teemoja ja kokeiluja. Sparraustoiminnan keskeinen periaate on tarvelähtöisyys ja yhteiskehittäminen, jossa opettajat ja ohjaajat tutkivat työnsä eri puolia ja saavat keinoja sen säätelyyn.  

Sparraustoiminta jatkuu koko hankkeen ajan.

Tiedustelut: Henna Heinilä, Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu, henna.heinila(at)haaga-helia.fi, 040 527 3923 

neöjän ihmisen kädet yhdiistyvät, taustalla toimiistoympäristö

 

Last modified: 6.5.2022