Digikeitaalla Omniassa tapahtuu

Yleinen

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kanssa aloitettiin suunnittelu ammatilliseen koulutukseen valmistavan ryhmän (Valma) osallistumisesta verkossa toimivaan ryhmään. Päädyimme Humakin tiimissä pitämään kuusi tunnin pituista verkkotapaamista kevään 2022 aikana. Suunnitelmat lähtivät etenemään vauhdikkaasti ja pidimme yhden Valma ryhmän kanssa ensimmäisen verkkotapaamisen 8.3, jossa kerrottiin DIGISTI-hankkeesta ja kerättiin opiskelijoilta toiveita tulevaan toimintaan. Toiveissa nousi esille mm. pelit, kädentaidot, digipiirtäminen.

Kevään kerhoihin pääsevät osallistumaan muutkin Omnian Valma-ryhmät. Ensimmäinen varsinainen verkkotapaaminen Digikeitaalla oli 30.3 ja aiheena oli eri kielet. Toisella kerralla 5.4. pelattiin verkkopelejä. Osallistujamäärä on ollut vähäinen, mutta kokeilu on ollut hankkeelle kiinnostava.

Digikeitaan ohjelma julisteen muodossa

Last modified: 6.5.2022