Verkkonuorisotyön kehittäminen aloitettiin Keudassa

Yleinen

DIGISTI-hankkeesta oltiin yhteydessä Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään Keudaan, jossa oltiin kiinnostuneita yhteistyöstä ja valmiita osallistumaan hankkeen toimintaan. Yhteisissä keskusteluissa päädyttiin vahvistamaan olemassa olevaa verkkonuorisotyön toiminta-alustaa Discordia ja aktivoimaan nuoria toimimaan sisällöntuottajina muille opiskelijoille sekä toimimaan siellä yhteisöllisesti vapaa-ajallaan. Ajatuksena on, että toimintaa kehittävät Keudan opiskelijat tulevat saamaan toiminnastaan opintopisteitä.

Keudan yhteistyö käynnistyi Humanistisen ammattikorkeakoulun lehtorin Antti Pelttarin ja yhteisöpedagogiopiskelija Alma Norreksen live-tapaamisella Pekka Halosen Akatemiassa kuvataiteen ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kanssa. Tapaamisessa esiteltiin opiskelijoille DIGISTI–hanketta ja kerättiin toiveita ja ajatuksia tulevasta toiminnasta. 

Toinen tapaaminen oli myös livetapaaminen, jossa oli mukana DIGISTI – hankkeen vieraileva artisti Seksikäs-Suklaa. Hän piti opiskelijoille workshopin Instagramin käytöstä ja oman osaamisen esille tuomisesta sekä oman taiteilijaprofiilin luomisesta. Opiskelijat olivat innoissaan tapaamisesta Seksikkään-Suklaan kanssa. Opiskelijat tuottivat workshopin ohessa muotokuvia Seksikkäästä-Suklaasta, joita hän julkaisi omassa Instagramissaan ja laittoi yhden opiskelijan teoksen myyntiin omaan Instagram tarinaansa. 

Seksikäs Suklaa näyttää piirrettyä omakuvaansa.

Last modified: 7.4.2022